tirsdag den 1. september 2009









Tirsdag d. 1 - 9 - 2009
Idag stod vi tidlig op, kl. 5.30, for at komme med Richard på arbejde i den fiskefabrik hvor han arbejder som bogholder. Da vi havde set fabrikken gav Richard morgenmad i Chinatown, og vi så det brogede liv der foregår der.
Efter det sagde vi farvel til Richard og fortsatte om til paladset som var lukket igår. Vi fik en rundtur med guide, da det er forbudt at gå selv, fordi de er meget øm overfor tingene der er der.
Derefter tog vi turen ud til Ala Moana Shoppingcenter - et af de største i verden.
Der vandrede vi rundt i 3 timer indtil Richard hentede os.
Mette og Berit skulle have ordnet negle, og imedens kørte Richard og jeg i noget som jeg vil kalde "Bikerheaven". En Harley/Kawasaki butik med alt hvad hjertet kan begære.
På hjemvejen greb vi et par burgere og handlede i en butik lignende "Metro".
Det var den dag.


3 kommentarer:

  1. De negle er vi spændt på at se :)

    SvarSlet
  2. Hej med jer.
    Jeg har også fået ordnet tå-negle og de er lige så smukke( hvis de holder til vi når hjem).du har sendt en sms og vi lander i Kastrup kl. 9.25 søndag. Derfra finder vi ud af hvordan vi kommer hjem. Vi regner med at tage toget til Vejen og så Sus og Jens til at hente os.Jeg vil tro hvis alt går godt at vi er hjemme til kaffetid. Håber alt er vel hos jer. Aloha Mette

    SvarSlet
  3. Hej Har også fået ordnet tånegle. De er ligeså flotte. Vi lander i København kl. 9.25 søndag. Vi regner med at tage toget til Vejen og Så henter Sus og Jens os sikkert. Hvis alt går vel er vi nok hjemme ved kaffetid. Håber alt er vel hos jer. Her er det varmt. Aloha Mette

    SvarSlet